A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Délelőtt a nagyobbik lányommal és a barátnőjével Keszthelyen jártunk az egyik kedvenc kávézónk közelében, amikor meglehetősen lehangoló telefont kaptam. Egy pillanat alatt döntöttem el, hogy ezt ellensúlyozni fogom, és meghívom a lányokat és magamat egy jó kávéra.
– Tudjátok mit, csajok, most dorbézolni fogunk.
– Mit?! – kérdeztek vissza meglepetten.
– Dorbézolni.
– Az mi?
– Ne mondjátok már, hogy nem ismeritek a szót…! Na, mit jelent szerintetek?
– Az, amikor ledöntenek egy házat?
– Szerintem te a dózerolásra gondolsz…
– Ja, tényleg… Vásárlás?
– Sétálás?
– Pihenés?
– Főzés?
– Sütés?
– Szórakozás?
Amikor elárultam, hogy a féktelen mulatozást jelöli igazából a szó, már a homlokukra csaptak, hogy tényleg, olyan kontextusban találkoztak vele, miszerint valaki eldorbézolja a pénzét.

Nos, hát így dorbézolok én.

Ajánlott cikkek

8 Hozzászólás

  1. Barataim sieltek Szlovakiaban meg az atkosban anno es a kocsitulajdonos/sofor fiu nem ivott soha alkoholt, hatha vezetnie kell. Egy huttes sorozes soran igy hivta magahoz a pincert: Garcon, egyszer elunk, meg egy Mirindat (a Mirinda volt a helyi fantahelyettesito)Ez azota is szalloige barati korben, ha valaki hozzad hasonloan “dorbezol” :)))(ennyibol tenyleg nem merheto a szokincsuk, de azert olvass veluk egy kis Jokait, hat taguljon 😉 azert irom, h ovassatok egyutt, mert ha veluk olvastatod, talan tul neheznek talaljak elsore)

  2. Nem tudom, hogy így ismeretlenül hogyan is fogalmazzam meg a mondanivalómat úgy, hogy ne legyen visszamenőlegesen bunkó.Szóval: Nagyon kitartó lehetsz a fogyókúrádban, mert tök jól nézel ki! (És ezért a bevezető mondat, mert nem mintha eddig rosszul néztél volna ki, csak nagyon látszik az eredmény! Gratula!!!)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük