A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Épp egy éve, hogy Peter Falk más dimenzióba távozott, én pedig megalkottam és elneveztem róla ezt az édességet, ami osztatlan sikert aratott az eddigi kóstolók körében.
Az évforduló alkalmából újra elkészítettem, és ismét lefotóztam a sütit, némi giccses beütéssel, nézzétek el nekem, mindig eluralkodik rajtam a szentimentalizmus, ha kedvenc nyomozómról van szó.
(Remélem, David Suchet még sokáig él; Poirot a másik kedvencem.)

A Columbo-kocka receptjét a linkre kattintva éritek el.

 

Ajánlott cikkek

11 Hozzászólás

  1. Remekül hangzik, biztos kipróbálom majd!Én is nagyon szeretem a Columbo-filmeket, megvan az összes, külön kis cd-tartóban őrizgetem őket. Akarok majd hímezni rá díszítésképpen egy Columbo-portrét, miközben az ő filmjeit nézem 🙂

  2. Megcsinálom ezt a változatát is, mert én tejszínhabot szoktam jó sokat halmozni a tetejére és nincs rajta csoki. Ez így ha lehet, még mutatósabb! Köszi az ötletet.

  3. Ezt nem fogod elhinni, de esküszöm igaz!2 nap után ma leültem hogy olvaslak. Idehoztam a nasimat…ami mi is? Columbo-kocka! 😀 Anyósom nálad találta a múltkor és most másodjára is elkészítette. Igaz most nem tepsiben, hanem üvegtálkákba rakta és a csokit rácsorgatta a tetejére. Hallod “szomszédasszony”, ez irtó finom! 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük