A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

A minap megérkezett hozzám a Harmat Kiadó csomagja néhány friss, ropogós kiadvánnyal, amelyeket persze még nem volt időm elolvasni – de, gondoltam, akkor sem tartom meg magamnak ezt az örömöt, hanem az egyiket kisorsolom köztetek, kedves olvasók. A Facebook-oldalamon végeztem is egy kis közvélemény-kutatást, ki melyiket szeretné, és a legtöbb szavazatot ez a kötet kapta.
a1Ezt ajánlom hát fel a korábbi gyakorlatnak megfelelően, azaz: aki a lenti kérdésre itt, a blogon kommentben válaszol, játszik. Nincs rossz válasz, mindenki részt vesz, ha hozzászól, és közöttük sorsolom ki nov. 16.-án vasárnap délelőtt 11 órakor a nyertest.

A kérdés pedig: szerinted mi(k) a jó apa legfőbb ismérve(i)?

A könyv egyébként megvásárolható (többek között) a Harmat Kiadó weboldalán.

 

 

Ajánlott cikkek

21 Hozzászólás

 1. Feltétel nélkül szeret, jó férfi-mintaképet ad, a gyerekeit dicséri, bátorítja. Ad magából, időt, energiát és szeretetet “fektet” a gyermekeibe.

 2. 1. Feltetel nelkul szeret es minosegi idot tolt gyermekeivel.
  2. Egyenre szabott, a gyereknek megfelelo korlatokat es elvarasokat kepvisel.

 3. Odafigyelő, szerető, megbízható, akire mindig számíthat a gyerkőc. Megdicséri, foglalkozik vele és tanítgatja, biztonságot nyújt és feltétel nélkül szeret.

 4. Hú, Zsuzsanna Mezei szívem szerint szólt! Legyen jelen a gyerekei életében, fejezze ki a szeretetét szóval, tettekkel.

 5. A férjem! A világ legjobb apukája a lányunk számára, de talán ebből a könyvből kiderulne számára hogy nem lesz kisebb érdemű pénzügy mester attól ha néha kisminkelik az arcát és kilakkozzak a körmét…

 6. …nem tudom, mert nem apa vagyok és csak fiam van….de úgy érzem, hogy a feltétel nélküli bizalom, a támogató, biztató megértés, a döntés szabadságának támogatása , a bármikorra, bárholra vonatkozó támasznyújtás, a bölcs , de türelmes hallgatás. a személyes jó példa mellett…bizonyára fontos apai jellemző a lányok felé (is)…

 7. Ha a lánya felnőve is olyan férfit szeretne társául, mint az apja.
  Ez az egy mondat úgy gondolom, befoglal mindent, amit csak megfogalmazhatnék ebben a témában:)
  Nagyon szeretném a könyvet a páromnak, hogy ne csüggedjen, amikor éppen nehezebb egy kétéves lányzóval, mint a felnőttekkel.

 8. A lányom férje(a vőm) igazi lányos mintaapa, aki szinte szerelmes a 17 hónapos kislányába, aki gyönyörűen kezd beszélni. Újabban az APA már APUS-lett és ezzel is teljesen levette a lábáról. Remélem ez mindig így marad – majd akkor is amikor már kamaszodik, mert nekünk akkor volt a lányunkkal a legtöbb gondunk – alig találtuk meg a vele szót. Semmi sem volt jó: ha ránéztünk az sem, ha nem néztünk rá – az sem, ha szóltunk az sem, ha nem szóltunk – az sem, majd egy idő után javult a helyzet és a férjem is jobban szót értett vele mint én. Nehéz a lányokkal az biztos! Örülnék egy ilyen könyvnek – biztosan a vőmnek adnám!

 9. Szeresse a feleségét, töltsön minőségi időt a családjával, vállalja a családfő szerepét hitben és “működtetésben”.
  Azt adja amije van, őszinte önmagát.
  Gyakran kerítsen alkalmat amikor a gyermek szükségleteire figyel és betölti azokat. Életkortól függően, de talán örökké kifejezze, hogy szeret, tegye ezt szóban és ölelésben egyaránt nyilvánvalóvá.

  A jó apa segít más apáknak, hogy minden apa jó apa lehessen.
  A jó apa (jó anya) olyan önálló személy aki csak is közösségben létezik.
  A jó apa egy folyamatos fejlődésben létezik, mely múltból, jelenből és jövőbe tekintésből válik azzá amit úgy nevezünk “ÉDESAPA”!

 10. A legfontosabbnak azt tartom, hogy a családja mellett legyen! Feltétel nélkül szeresse a gyermekeit, töltsön velük annyi időt, amennyit csak lehet! 🙂

 11. Szerintem az a jó apa, aki tekintély a családban (feje a családnak), így felnéznek rá a gyerekei. Különösen a lányoknak fontos az, hogy az apa milyen szerepet tölt be a családban, a későbbi párválasztásukban ez szerintem döntő. Kisfiúk példaképe legyen, azaz legyen erős, bátor, védelmező.

 12. Nekünk három lányunk van ; ) Egyetértek az előttem szólókkal. Kell egyrészt az atyai szigor, de az is, hogy ne legyen túl kritikus. Apa jó véleménye a legjobb önbizalomnövelő.

 13. A feltétel nélküli szeretet, még akkor is, ha nem érti, a lányok mit miért és miért úgy csinálnak, ahogy; nyitottság, és elfogadás:)

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük