A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Azt kérdezed, miért? Hát csak. Mert jópofa, vagy mert a gyerekeidnek jobban tudsz szemléltetni bizonyos dolgokat, és még vicces is. Meg mert legalább tanulsz valami újat. Vagy csak azért, mert képregényt készíteni menő.

Képregény készítő szülőnek lenni meg űberkirály menő.

1. Képregénygyár

Mindjárt elsőként egy jópofa kis magyar oldal, érdemes vele eljátszadozni. Kedvesek az oldal karbantartói is, volt egy kis problémám, nem akart beengedni az oldal a jóváhagyott jelszavammal, de pillanatok alatt leleveleztem az illetékesekkel – és kiderült, hogy tíz karakternél hosszabb jelszót nem fogad be a rendszer.

a1

2. Pixton

Csak hogy bemutassam, másik képregényt is készítettem a rotavírushoz, nemcsak a Star Wars-osat, de az nyert. A Pixton nagyon klassz kis oldal, rengeteg lehetőséget ad, és bírja a magyar ékezeteket is.

a1

3. Garfield képregény készítő

Ez is jó játék, lehet vele próbálkozni.

a1

4. Bitstrips

Régi motoros, nagyon jól lehet alakítani benne mindent, csak saaaaajnos, a magyar ékezetekkel nem birkózik meg. Leginkább angol gyakorlásra jó. Itt épp a szerkesztési felület egy részét látjátok, egy kép van készen a háromból.

a1

5. Witty Comics

Személyes kedvencem. Két szereplő, valamilyen háttér előtt – egyszerű, ezeken kívül semmit nem lehet variálni, mégis, nagyon jópofa dolgokat lehet vele alkotni. Ráadásul bírja a magyar abc-t.

a1

6. Lego Star Wars

Személyes érintettség okán választottam ezt az utóbbi bejegyzéseim illusztrálásához, mivel a tágabb családban több gyerek is LSW rajongó, gondolta, kicsit viccelek velük. Hát így született a rotavírusos és a palacsintás miniképregény.

Jól kezelhető, aranyos kis szerkesztő, és ez is elbánik a magyar nyelv nehézségeivel. Vagyis, viszi az ékezetes betűket.

comic37. Make Beliefs Comix

Szerintem nagyjából ezt tudja a képregénygyár is, de mivel más a grafikája – és bizonyára van, akinek ez jobban tetszik – érdemes ezt is kipróbálni.

8. Big Huge Labs

Ez azért aranyos, mert egy-egy fotónkra tehetünk szöveget. Akár ajándékot is készíthetünk belőle.

9. Arthur képregény

A Minimaxon futó rajzfilmsorozat szereplőivel is játszhatunk, klassz hátterek, aranyos karakterek, csak hát a magyar ékezetes betűk…na, azok nem mennek.

a1

10. ToonDoo

Ismét egy klasszul használható felület, amelynek a magyar ékezetes betűk sem jelentenek problémát.

a1

Legyetek menők. Készítsetek képregényt.

Ajánlott cikkek

1 Hozzászólás

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük