A cukrászda telefonszáma:

06 30 147 8870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Nem olyan régen írtam egy képregénnyel tarkított bejegyzést a palacsintáról; az abban szereplő alapreceptre épül ez a savanyú káposztával vadított verzió.
Káposztás palacsinta csőben

A káposztát, ha nagyon savanyú, egyszer átöblítjük, vizet öntünk alá, majd megpároljuk. Megtisztítjuk, és gyufaszál méretűre (julienne-re) vágjuk a répákat, és amikor már a káposzta majdnem teljesen puha (a főzési idő vége előtt tíz perccel) hozzáadjuk a répát.

fotó 2(6)Beletesszük a tölteléket a palacsintába.

fotó 3(2)Feltekerjük.

fotó 4(3)Két rétegben lerakjuk, az első réteget is jól megtejfölözzük…

fotó 5(3)…meg a másodikat is. Bőven megszórjuk sajttal, és tökmagot is teszünk rá.

220 fokos sütőben addig forrósítjuk, amíg a  sajt meg nem olvad a tetején.

fotó 1(3)

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük