A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Sétálok haza a csodálatos napsütésben, köszöngetek mindenkinek, mert azt még gyerekkoromban megtanultam, hogy egy faluban községben mindenkinek köszönünk.
Új ház frissen gyepesített udvarán fiatal anyuka kergeti szót fogadni nem akaró másfél éves-forma huncut gyerekét.
– Sziasztok! – köszönök be barátságosan.
– Jó napot… – bizonytalankodik vissza az anyuka, a kissrác megáll, és rám mutat:
– Néni.
– Igen, látod, itt a néni – mondja anyuka fenyegetőre váltó hangon -, és ha tovább folytatod a hisztizést, elvisz…!

Hát köszi.

Ajánlott cikkek

14 Hozzászólás

  1. Hát ezen felröhögtem :-DDAztán szóltál-e erre a bűbájos mondatra valamit is? Mondjuk hogy gyere ötödiknek, elférnél, vagy tudomisén?Nálunk a rézf@szú bagoly volt a mumus, azzal ijesztgettek, hogy vigyázz, mert elvisz! :-))

  2. Hát nehéz is az ilyesmire reagálni! Én egyszer a postán álltam sorba gyanútlanul, előttem nagymama és hisztiző kétévesforma unoka (akkoriban még megbotránkoztam a nyilvános helyen hisztiző kisgyerektől, aztán lett nekem is :-D), nagymama rám mutat: ha nem viselkedsz, elvisz a néni! Én is csak annyit tudtam szólni, hogy most én vagyok a mumus?

  3. Én azt szoktam mondani, mert sajnos velem is előfordult már, hogy nyugi, nem viszlek sehova. Illetve ha idegen néni az én gyerekemet ijeszti, hogy elviszi, ha mondjuk hisztizik, akkor közlöm a gyerekkel, hogy ne félj, nem adlak.

  4. Velünk tegnap szembejött az utcán egy kosaras. Én azt mondtam a kisfiamnak, “Nézd, a bácsi biztos mindig aludt ebéd után, hogy ilyen szép nagyra nőtt.”(De nem, egyébként pedig nem szoktam idegenekkel ijesztgetni a gyereket.)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük