A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Az a helyzet, hogy még csak kövérnek sem kell lenni ahhoz, hogy összeérjenek a combjaink: lehet valaki vékony, ám ha keskeny a csípője, fújhatja – úgy jár, mint aki súlyfeleslege miatt küzd a problémával: összeérnek, így aztán járás, futás közben kidörzsölődnek a combjai. Nagyon tud fájni…

A kellemetlenség nyáron jelentkezik, amikor a nők jórésze szívesen vesz szoknyát, és már harisnya sem kell. Mit lehet tenni a fájdalmas sérülések megjelenése ellen?

1. Hintőpor, babaolaj – tűzoltásnak jó, de csak rövid ideig oldja meg a problémát, gyakran kell újraporozni/kenni. Azt mondják, az izzadásgátló stift hosszabb időre nyújt enyhülést.

2. Valamilyen alakformáló fehérnemű, ez is megoldás, legfeljebb kicsit meleg. Levágott szárú harisnya ugyanúgy megteszi.

3. Ami nekem nagyon tetszik, bár úgy tudom, nálunk nem kapható, azonban combfixből egy olló segítségével könnyen megvalósítható: csipke sáv, kifejezetten az érintett területre. Persze, az amazonon, meg egy csomó más helyen kapható, úgy kell rákeresni, hogy Anti Chafing Lace Thigh Bands, és már meg is lehet vásárolni, átlagosan 15 dollárért. Szerintem zseniális, akár vesszük, akár magunk alakítjuk át combfixből.

a2Így néz ki, ha felveszik:)

a1

Annyira egyszerű lenne, vajon ezt nálunk miért nem lehet kapni…?

 

Fotók forrása

Ajánlott cikkek

4 Hozzászólás

  1. Harisnya szára levágva a kérdéses részig (vagyis inkább fel). Igaz, nagyobb felületen melegít, mint ez a csipkeszár…

  2. szerintem a hintőpor teljesen jó, 1x újrateszem. nálunk 28.4 fok van az irodában, és megy mellettem a mobil klíma 🙁

  3. Én a Tesco-ban vettem olyan combfixet, mint amilyen a fotókon van. Kb. 6 cm-es csipke, amire szilikonos tapadó réteg van. Nem csúszik, nem gördül le, nagyon szuper. 1200.- Ft körüli áron volt.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük