A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Folytassuk takarító kampányunkat, de ne felejtsétek el megtervezni a jövő heti menüt.

dok4bKattints ide a letöltéshez!

 Csapjunk a lovak közé, jöjjön az a 15. nap! Mivel az elmúlt 14 napban nagyjából végigértünk a lakáson/házon, ezért az utolsó etapban a rutinok kialakításán van a hangsúly – azaz, elkezdeni valamiféle fenntartható rendszert, hogy a jövőben ne csapjanak össze a fejünk felett a hullámok. Azonban, aki akkora házban lakik, hogy még van érintetlen helyisége, az az elkövetkezendő napokban ezeket vegye szépen sorra, egyesével.

blog18A letöltéshez kattints ide!

Nos, akkor a hétfő legyen a konyháé. Az alábbi listából azt végezd el, amire szükség van: – mosogatás (akár géppel, akár kézzel) – mosogató kitisztítása – munkalap letörlése – innen tegyünk el minden felesleges tárgyat, ami akadályoz a munkában, illetve minden szemetet (rothadó fél citrom, hasonlók) dobj ki! – szekrényajtók letörlése – a tűzhelyt töröljük le (ha ráégett valami, hát súroljuk…), a sütőt is töröljük át, ha sikerült ráégetnünk valamit, tisztítsd ki – a mikrót töröld át, belül is – mikroszálas törlőkendővel, kis ecetes vízzel tisztítsd le a csempét. Végül, leginkább talán este érdemes: söpörj és moss fel. Vagy kérj meg erre egy megfelelő családtagot – mint ahogy a többi feladatban is remekül segíthetnek.

Zűrzavartalanítás: fotók! Ott a rengeteg rendszerezetlen kép? Állj neki! Sosem lesz album, ha egyszer nem kezded el! Vagy, ha az a baj, hogy a gépen van az összes fotó, és mindig elfelejted megrendelni a képeket, nosza, most itt az ideje, kezdd el, legalább az első részlettel, nehogy úgy járj, mint oly sokan – elszáll a gép, vele együtt az emlékek. photos Napi rutin, hát, ez most reggelre vonatkozik, amit mostantól minden nap el kéne végezni. Aki eddig is megcsinálta, az ügyes, aki nem, annak sem kell bevallania, egyszerűen csak tedd meg minden reggel, hogy beágyazol, és a WC-t reggel beöntözöd az általad használt tisztítószerrel, majd le is pucolod. Az egész nem több három percnél, és biztos lehetsz benne, hogy tiszta.  

<< A 14. nap feladatai

A 16. nap >>

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük