A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Nahát, nahát.
Úgy egy hónapja néztem éppen, mikor is indítottam ezt a blogot, akkor megjegyeztem, hogy október 7, aztán persze, hogy kiment a fejemből – de most, valami véletlen folytán hirtelen beugrott.
Három éve kezdtem itt, a blogspoton, azóta született cirka 950 bejegyzés, volt 746 824 egyéni látogatás. A mindenkori legnépszerűbb bejegyzésem a “Milyen legyen egy szülinapi buli”, második a “Menza álom: gyümölcsmártás és pirított dara“. 31500 kulcsszó alapján találtak rám a google-ból, a leggyakoribb találat a blog nevén, illetve az én nickemen kívül a sütőtök sütése, juhtúrós puliszka, kelt palacsinta, szilvalekváros süti kulcsszavak alapján jött, de volt olyan, aki így keresett:
– “gratulálok, ez csuda jó a dolog, főleg így hogy az egész család részese volt”;
– “ha hány a gyerek”;
– “miért házasodik a ferfi? tán a mézeshetek”;
– “betegség szimulálása gyerekeknek”;
– “álmomban barátnő elvette a fülbevalot,de visszavettem”;
– “www.mit adhatok has meneses gyereknek”
– “vakbélgyulladás melyik részleghez tartozik?”
– “tűzriadó or tűzoltóparancsnok or tűzoltóőrs or tűzoltóverseny or tűzoltóvizsga or tűzoltótiszt or tűzoltóteszt or tűzoltóbúvár or slagolós or hamutipró or gyújtogató or tüzet or tűzoltólaktanya or égési or égésekor or égésben or tűzben or tüzet or tűzből or tűzoltóorvos or tűzoltáskor or erdőtűz or tűzvihar or tűzeső or pernye or korom or lángol or lángoló or lángokban or mentés or szükségállapot or karácsonyfatűz”
– “történelem pávix kávéház”
– “tojásos nokedlit lehet enni terhesen?”
Szeretem ezeket mazsolázgatni néha, bár időnként egészen meghökkentő kulcsszavakra is bukkanok, ezekből most nem is idéznék, tekintettel arra, hogy fiatalkorú olvasóim is vannak. Azt szeretem látni, amikor jön valaki egy keresőszón keresztül, majd marad 1 óra 40  percig, és megnéz 20 oldalt – ez igen jólesik.
Ó igen, az olvasók: 105 országból érkezett találat, ebből 20 országból érkeznek napi szinten látogatók, a többiből elvétve.
Az elmúlt három évben háromszor volt mély alkotói válságom, kétszer vettem komolyan fontolóra, hogy befejezem a blogolást. Legutóbb talán egy hónapja. Aztán átlendültem.
Rengeteg kedves ismerősre, és egy-két igazi barátra is szert tettem, rokonaim telefonálás helyett a blogomról informálódnak, és amikor mégis találkozunk, és el akarok mesélni valamit, néha csak bólogatnak: “ja, igen, olvastam nálad”.
Kedveseim, örülök, hogy jöttök, hogy olvastok, hogy hozzászóltok, hogy főztök a blogról, de azért majd szóljatok, ha nagyon ellaposodnék.

Ajánlott cikkek

28 Hozzászólás

  1. Én már nem emlékszem, mikor és, hogy találtam ide,( rég volt) de arra igen, hogy rögtön a kedvencek közé kerültél!És nálam már a sütőben sül a kolbászos kombe! :)))

  2. Gratulálok a 3 évhez! Nagyon szeretem olvasni az írásaidat. Ilyenkor átrepülök egy másik dimenzióba és kikapcsolódom. Sokszor viszont teljesen átérzem a problémáidat és hasonszőrűnek érzem magam. Imádom, hogy mindenféle dolgokról írsz vegyesen. Csak így tovább! 🙂

  3. Boldog blogszülinapot! Még sok-X ennyit:-)Az jutott eszembe, hogy a blogokra írt kommenteket, ebben az elfészbukosodott világban lassan ugyanúgy fogjuk értékelni, mint a kézzel írott levelet.:-)

  4. én imádom a blogodat, rengeteg tippet-ötletet nyertem tőled – első sorban süti-kaja szinten! De minden egyéb történetedet is olvasom, és nem, nem lapos! :-))puszi!!

  5. Szia Móni, én mindennap benézek, van úgy, hogy többször is. Csak eszembe jutott, hogy lehet, hogy ezt Te nem látod, mert általában nem a saját blogjaimon keresztül érkezem, hanem külön ki vagy rakva ikonban! Puszi…

  6. Gratulálok a 3 évhez!!!-)Minden nap itt vagyok és olvasok, nagyon szeretem az írásaidat. Csak halkan jegyzem meg, hogy bíztam benne, egyszer csak összefutunk Keszthelyen, de látom erre már elég kicsi az esély-(

  7. Szia! Gratulálok én is, nekem te az első követettjeim között voltál, mióta blogolvasó és blogíró vagyok.Kérdés, hol nézed meg az összes keresőszót? Mert nekem csak pár jelenik meg, amik a legnagyobb számban fordulnak elő.

  8. Köszönöm szépen mindenkinek!Répafül, én majdnem minden nap megyek Keszthelyre – miért ne találkozhatnánk? Kávézhatunk valahol, például…:)Heni, az összes kulcsszót a Google Analyticsben tudom megnézni, aminek a követőkódját be kell építeni a blog html-sablonjába, és akkor onnantól egy csomó finomságot meg tudsz nézni.

  9. Szia! Gratulálok a szülinaphoz! èn valamikor március táján keveredtem ide (de még sosem írtam kommentet), valakinél megláttam a blogot a kedvencek között. érdekes volt a neve, beleolvastam, ittragadtam. Kb. Veled együtt kezdtem flyladyzni, aztán Via blogjának is rendszeres olvasója lettem. Szeretem az írásaidat, tetszik a stílusod :-)) írj még nekünk sokat!! Enikö Nürnbergböl (azelött Siófok :-))

  10. Szia Móni, gratulálok a szülinaphoz. Óvoda-érett lett. Én egy éve találtam rá a blogodra, és itt is ragadtam. Fiam szülinapi bulijához kerestem ötleteket.

  11. Nagyon sok blogot követek, elvileg. A törpék mellett viszont alig marad időm rá. A tied az mindig az elolvasva kategóriába kerül…..! Nehogy abbahagyd az írást !:)Linda

  12. Boldog szülinapot a blogodnak! Kérlek-kérlek-kérlek, abba ne hagyd! Nem lapos, sőt! Tele van szuper receptekkel és szuper sztorikkal! Köszönjük, hogy írsz nekünk! Gabika

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük