A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Amilyen örömmel mutattam tegnap az ifjú Bárány Attila fotóját, legalább olyan szomorúan kell most elmondanom, hogy a kis bari tegnap este elpusztult.
Utólag azt derítettük ki, hogy vélhetően szelénhiány okozhatta a végzetes bajt. Amiről nem tudtunk, nem mondta senki, hogy erre készülni kell, oltani kell, nemcsak a bárányt, de már az anyát is a vemhesség utolsó harmadában, és akkor az egész elkerülhető.
Szomorúak voltunk mindannyian. Egy pléden ültem az udvaron, becsukott szemmel, arccal a szélnek, hátam mögött a kacsák meg a libák sipogtak, és azon gondolkodtam, az ember mennyire sajnál egy kis bárányt; és akkor az milyen durva, hogy egy hete meghalt a Pánczél Pityu, aki még nem volt hatvan, és akiről három hete derült ki, hogy tüdőrákja van.
Sütött a nap. Leégtem.

Ajánlott cikkek

7 Hozzászólás

  1. sajnálom… átérzem a fájdalmat… minden fronton!!!Sajnos, akinek állatai vannak, ezt is meg kell, hogy szokja… és sajnos kicsit gyakrabban jön ez el :(A másik hasas anyukát még be tudjátok oltatni?Üdv.: Hugi

  2. Remélem tudtok majd ilyet is beszerezni! :)Várom a többi hírt is a kis farmról. Élvezem a leírásokat, és tetszik, ahogy csináljátok!!!! Így tovább :)))

  3. Pityu a volt főszerkesztőm (akinek 9 évig dolgoztam) férje volt, tervezőszerkesztő volt több lapnál, egy nagy, hallgatag medve, aki ritkán szólalt meg, de akkor aztán mindig valami olyat mondott…!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük